top of page

Als onderdeel van de Doc & Dier groep begrijpen we de waarde van ieder dier, waarbij we ons laten leiden door onze passie en toewijding aan de gezondheidszorg voor het dier en de vooruitgang op het gebied van diergeneeskunde.

Dit uit zich in het leveren van uitstekende zorg voor uw dier en door iedere klant met respect te behandelen.

Onze missie is om ieder dier de beste zorg en aandacht te geven die onze medewerkers kunnen bieden. Goed contact met de klant en een goede service is voor ons heel belangrijk. We streven er dan ook naar om iedere klant voldoende aandacht te geven en met respect te behandelen. We begrijpen volledig dat ieder huisdier uniek is en willen dan ook graag dat de gezondheidszorg van het dier overeen komt met de verwachtingen van onze klant.

Wij geloven dat het belangrijk is om onszelf te blijven ontwikkelen en nieuwe behandelingen, therapieën en technologie te onderzoeken om de dieren van onze klanten de beste gezondheidszorg te bieden. Bovendien vinden wij het belangrijk om deze kennis aan onze klanten door te geven op een manier dat zij thuis optimaal voor hun dieren kunnen zorgen.

We zijn er van overtuigd dat het noodzakelijk is om passie te hebben voor de dieren waar we mee werken. Het is niet genoeg om te werken uit plichtsgevoel maar belangrijk om met liefde en passie ons werk uit te voeren zodat we de verwachtingen van onze klanten kunnen overtreffen.

Wij vinden dat service van hoge kwaliteit een belangrijk streven is. We zijn erg trots op onze mogelijkheden om onze klanten optimale service te bieden. Service staat voor passie en zorgen voor de dieren en mensen om ons heen.

bottom of page